✓2-4 dagar leveranstid ✓Fri frakt över 500 kr. ✓Betala med Faktura   📞 Telefon: 0431-41 22 92
Ingen produkt  
Till Kassan  

Janus

Icebreaker

Ivanhoe

Aclima

Klippan 

Devold

Skhoop

Smartwool     

Köpvillkor ylle.net


Här hittar du information om dina rättigheter och skyldigheter som konsument när du handlar i vår webbutik.

Information om ångerrätt

Helt nöjd eller pengarna tillbaka, det är din garanti. Ylle.net erbjuder minst två veckors ångerrätt. Enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler i Sverige har Du som privatkonsument rätt att frånträda avtalet genom att meddela oss detta inom 14 dagar från mottagandet av varan. För att Du skall kunna nyttja din ångerrätt måste Du returnera varan med originalförpackningen i oskadat skick. Ev. lappar och tags skall också skickas tillbaka.

Om plagget är hanterat i större utsträckning än vad som varit nödvändigt för att prova varan förbehåller vi oss rätten till att använda ett värdeminskningsavdrag. För underkläder som trosor och kalsonger gäller EJ ångerrätt.

Vid nyttjande av ångerrätten är det Du som står för returkostnaden. Vid beställning mot postförskott (Posten) eller efterkrav (DHL) returneras ej transportbolagets avgifter. 

Retur får inte ske som postförskott eller efterkrav- dessa hämtas inte ut. Regler för byten är max ett byte per vara inom 14 dagar, trosor/kalsonger bytes ej.


Om du väljer att returnera en vara ber vi dig ladda ner, skriva ut och fylla i vårt formulär för returer. Det är viktigt att du använder detta formulär då vi behöver alla dessa uppgifter för att återbetala dig. Har du betalt med Payson, kommer din återbetalning från dom, så fort vi registrerat din retur.

Ladda ner, skriv ut och fyll i formulär för returer.pdf >>>


(har du ingen skrivare, skriv av formuläret med all information på ett löst blad och skicka med)

ALLA RETURER SKALL SKICKAS TILL:


FRI TID I ÄNGELHOLM AB


STORGATAN 32


262 32 ÄNGELHOLM


Skickas returer till annan adress eller till annan mottagare har vi svårt att lösa ut paketet.

Det går naturligtvis också bra att komma in i butiken på Storgatan så löser vi det hela där.

Bolagsinformation

ylle.net samarbetar med Fri Tid i Ängelholm AB som är registrerat med säte i Ängelholm och har organisationsnummer 556699-3217

Betalning

Du kan välja mellan följande betalningsalternativ:

Bank/Kreditkort

Använd Payson för att enkelt och tryggt betala till oss. Med Payson kan du sätta in pengar med VISA, MasterCard samt internetbank (Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea).

Paysonfaktura

Vi erbjuder betalsättet ”Paysonfaktura” i samarbete med Payson AB.

Betalningsvillkor är 14 dagar och vid fakturaköp tillkommer en avgift om 29 kr. För att kunna beställa mot faktura måste Du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet.

Fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress du anger vid köptillfället. Vid försenad betalning skickar vi en betalningspåminnelse varvid lagstadgad påminnelseavgift om för närvarande 60 kr tillkommer. Vi debiterar även dröjsmålsränta med 2 % per månad från fakturans förfallodag. Vid utebliven betalning lämnas ärendet till inkasso varvid lagstadgad inkassoavgift om för närvarande 160 kr tillkommer. Payson förbehåller sig rätten att i enskilt fall neka leverans och ompröva beställarens kreditvärdighet.

Vid betalning med Paysonfaktura kommer fakturan att pantsättas till Payson och därefter till SVEA Ekonomi AB, 556489-2924.

Kontant betalning

Du kan naturligtvis alltid komma in i butiken i Ängelholm för att hämta och betala din vara. I butiken kan du betala med kontanter eller kontokort.

Frakt och kostnader

Om du inte kan hämta varan i butiken så skickar vi den till dig med DHL eller Posten.
 Handlar du för minst 500 kr bjuder vi dej på frakten!
 Alla våra leveranser sker med i första hand DHL och i andra hand med Posten. Det innebär att godset kommer till Postens eller DHLs utlämningsställe nära dig. Ett sms eller ett mail skickas ut till dig när paketet kan hämtas. 
Om varorna du beställer finns i lager så är paketet på ditt utlämningsställe ca. 3 arbetsdagar efter beställningen. Skulle varan ta slut på vårt lager så kontaktar vi dig. Vi jobbar ofta med små, unika serier, som kanske inte alltid går att få tag i igen. Vi gör vårt bästa för att hålla webshopen uppdaterad, men om något skulle ta slut kontaktar vi dig och föreslår ett nytt leveransdatum. Passar det inte dig har du rätt att häva köpet. Likaså om varan är helt slut hos leverantören så förbehåller vi oss rätten att häva försäljningen. 
Vi levererar normalt inte utanför Sverige. Kontakta oss om så skulle vara aktuellt.
DELIVERYS TO SWEDEN ONLY. IF ELSE PLEASE CONTACT US!

Ej utlösta paket

För alla icke utlösta paket förbehåller vi oss rätten att debitera kunden kostnaderna för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringskostnad (f.n. 250 kr).

Reklamation

Om något skulle vara fel är det bra om ni kontaktar oss före reklamation. Uppge ditt namn och ordernummer samt vilken vara det gäller. Varor som återsändes mot postförskott eller efterkrav utlöses ej. Vid eventuell tvist följer vi Allmänna Reklamationsnämndens beslut. 
Vid eventuell reklamation kontakta oss på e-post: info@ylle.net

Priser

Priserna är inklusive moms (f.n. 25 %). Vi reserverar oss för eventuella prishöjningar, momsjusteringar, valutaförändringar, tryckfel, slutförsäljningar etc. Dessa meddelas vid beställning.

Minderåriga

Minderåriga (under 18 år) måste ha målsmans godkännande för att få beställa från ylle.net.

Tryckfel

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel, brister i information samt felaktiga specifikationer på vår hemsida. Detta gäller även bilderna, som i vissa fall har illustrativt syfte.

Force majeure

I händelse av krig, naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighetsbeslut, uteblivna leveranser från underleverantörer, fördyrande omständigheter, samt därmed jämförbar händelse utanför vår kontroll, vilken ej skäligen kunnat förutses samt påverkar ingångna avtal och utfästelser från ylle.nets sida, som gör att ylle.net kan hålla nämnda avtal/utfästelse, utgör grund till att ylle.net befrias från sina förpliktelser att fullgöra nämnda avtal.