Aclima Mössa Lars Monsen Anárjohka Lue

Varm och go mössa med finesser


Aclima Lars Monsen Anárjohka Lue är en varm och skön mössa i dubbla lager merinoull. Multicolor, fina färger och en praktisk liten hank för att lätt kunna hängtorka mössan. Går fint ner över öronen.


Knoppen är en av de mest utsatta kroppsdelarna där vi "läcker" mycket värme. Samtidigt vill man inte stänga in överskottsvärme och fukt. Merinoull har dom perfekta egenskaperna till mössor. Och nej, mössan kliar inte!


Normal passform, en storlek.


Användningsområde: Äventyr och expedition. Tänk på att vardagen kan vara ett äventyr :-)


Material: 100% merinoull


Skötselråd: Tvättas ut- och in i 40 graders maskintvätt, gärna på ullprogram. Hängtorkas. Använd ett tvättmedel som utformats speciellt för ull. PH-neutrala ulltvättmedel innehåller inga enzymer eller blekmedel som kan skada och torka ut dina ullplagg. Vi rekommenderar Aclima Woolshampoo. Tips! Ullkläder behöver inte tvättas så ofta. Testa att vädra plagget över natten, det räcker för det mesta. Ullen renar sig själv.


Miljöinformation: Norsk design - tillverkad i Estlad under EU-miljöregler. Oeko-Tex, Grüner Punkt-, Woolmark- och 40001-certifierad. Aclima är ett familjeägt företag sedan 1939 och tar ett mycket stort miljöansvar i både smått och stort. Läs gärna mer på Aclimas hemsida!

350 kr

280 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.