Icebreaker Mössa Pocket Hat Black/Cargo

Tunn svart / grå mössa i merinoull som är lätt att alltid ha med.

Icebreaker Pocket Hat Black/Cargo är en tunn vändbar mössa i merinoull som är liten nog att alltid få följa med i fickan. Black/Cargo är svart och vändbar till grå. Litet kontrastband i kanten som håller mössan på plats. Tunn kvalité, passar till det mesta. Flata sömmar för att minimera skav. Liten logoflagga i kanten. UPF 50+ i solskyddsfaktor.

Merinoull är naturligt antibakteriellt och tar inte upp svettlukt som syntetmaterial kan göra. Mössan är stickad av finaste merinoullen och kliar inte.

En storlek, normal passform, stretchig.

Användningsområde: Träningsmössa, friluftsliv.Lätt att ha med i fickan, passar de flesta aktiviteter.

Material: 100% merinoull, stickad i 200 g/m2 jersey

Skötselråd: Maskintvätt 40 grader. Vi rekommenderar gärna ett ulltvättmedel. Tips! Ullkläder behöver inte tvättas så ofta. Testa att vädra plagget över natten, det räcker för det mesta. Ullen renar sig själv.

Miljöinformation: Icebreakers merinoull kommer från Nya Zeeland. Där lever merinofåren relativt fritt i naturen på stora gårdar med upp till 15000 får. Icebreaker har förutom en absolut mulesling-fri garanti från kontrakterade uppfödare, strikta etiska krav där varken får eller vallhundar får fara illa. Läs gärna mer på Icebreakers hemsida!

299 kr

299 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.