✓2-4 dagar leveranstid ✓Fri frakt över 500 kr. ✓Betala med Faktura   📞 Telefon: 0431-41 22 92
Ingen produkt  
Till Kassan  

Janus

Icebreaker

Ivanhoe

Aclima

Klippan 

Devold

Skhoop

Smartwool     

Aclima underställströja Warmwool Crew Neck M Jetblack

Aclima AS
Svart varm underställströja i WarmWool merinoull

700 kr

Svart varm underställströja i WarmWool merinoull

Aclima Underställströja Warmwool Crew Neck M är en baströja för dig som gillar att vistas utomhus när temperaturen kryper under nollan. WarmWool är Aclimas populäraste material. Specialbehandlad merinoull gör materialet extra mjukt. 

  • Halvhög hals som hjälper till att hålla värmen.
  • Aclima logo framtill på vänster axel.
  • Basplagg för vinteraktiviteter.

Tillverkad av kli-fri merino. Kroppslukt sätter sig inte i plaggen som dessutom har mycket god isoleringsförmåga. Som andra ullmaterial isolerar såklart även WarmWool när det är fuktigt. Med ull närmast huden har du sörjt för god värmebalans.

Kroppsnära, normal passform.

Användningsområde: Här har vi ett plagg som fungerar till mycket. Vardag, jakt och fiske, friluftsliv och alpin skidåkning.

Material: Aclima WarmWool 200g/m2. 20,5 micron. 100% Total Easy Care (TEC)-behandlad Merinoull

Skötselråd: Tvättas ut- och in i 40 graders maskintvätt, gärna på ullprogram. Hängtorkas. Använd ett tvättmedel som utformats speciellt för ull. PH-neutrala ulltvättmedel innehåller inga enzymer eller blekmedel som kan skada och torka ut dina ullplagg. Vi rekommenderar Aclima Woolshampoo. Tips! Ullkläder behöver inte tvättas så ofta. Testa att vädra plagget över natten, det räcker för det mesta. Ullen renar sig själv.

Miljöinformation: Norsk design - tillverkad i Estlad under EU-miljöregler. Oeko-Tex, Grüner Punkt-, Woolmark- och 40001-certifierad. Aclima är ett familjeägt företag sedan 1939 och tar ett mycket stort miljöansvar i både smått och stort. Läs gärna mer på Aclimas hemsida!

Personer som köpte denna produkt köpte också