✓2-4 dagar leveranstid ✓Fri frakt över 500 kr. ✓Betala med Faktura   📞 Telefon: 0431-41 22 92
Ingen produkt  
Till Kassan  

Janus

Icebreaker

Ivanhoe

Aclima

Klippan 

Devold

Skhoop

Smartwool     

Aclima Warmwool Mock neck w/zip Woman Peacoat Tröja

Aclima AS
Snygg, blå och skön polotröja med dragkedja

800 kr

Snygg, blå och skön polotröja med dragkedja Aclima Warmwool Mock neck w/zip är ett riktigt skönt mellanlager. Med kort orange dragkedja och hög krage håller man värmen precis lagom och det är lätt att reglera. Diskret vit logotype uppe till vänster. WarmWool är Aclimas populäraste materia. Total Easy Care (TEC)-behandlad Merinoull vilket gör materialet extra mjukt. Kroppslukt sätter sig inte i plaggen som dessutom har mycket god isoleringsförmåga. Som andra ullmaterial isolerar såklart även warmwool när det är fuktigt. Aclima WarmWool är valet för dig som gillar att vara utomhus när temperaturen kryper under noll. Med ull närmast huden har du sörjt för god värmebalans. Normal passform. 

Användningsområde: Här har vi ett plagg som fungerar till mycket. Vardag, friluftsliv och skidåkning. Mysplagg i fjällstugan eller på pilgrimsvandringen.

Material: 100% merinoull Materialvikt: 200g/m2.

Tvättråd: Maskintvätt eller handtvätt max 40 grader. Vi rekommenderar gärna ett ulltvättmedel eller annat milt tvättmedel. Tänk på att i de allra flesta fall räcker en vädring långt när det gäller ylleplagg.