✓2-4 dagar leveranstid ✓Fri frakt över 500 kr. ✓Betala med Faktura   📞 Telefon: 0431-41 22 92
Ingen produkt  
Till Kassan  

Janus

Icebreaker

Ivanhoe

Aclima

Klippan 

Devold

Skhoop

Smartwool     

Icebreaker Tröja Oasis LS Crewe Pyronees Largo

Icebreaker
Blå underställströja med bergsmotiv
899 kr
719 kr
Just nu 20% billigare!

Blå underställströja med bergsmotiv

Icebreaker Oasis LS Crewe Pyronees är underställströjan som borde vara första ylleplagg i allas garderob. Perfekt som förstalager året runt. Skuldersömmarna är satta offset för att inte skava. Lite längre i ryggen för att undvika glipa. Largo är blå med ett grafiskt bergsmotiv över bröstet.

  • Rundhals som är lite högre i nacken
  • Långa ärmar
  • Tight passform

Ull är ett levande naturmaterial som anpassar sig efter din kroppstemperatur. Merinoull tar inte upp kroppsodör och svettlukt på samma sätt som ett syntetmaterial gör. Ull innehåller mycket luft och har stor förmåga att binda fukt utan att kännas blöt, vilket gör att den kan alstra stora mängder värme och värma skönt även om den blivit fuktig.

Slim Fit

Användningsområde: Vardag och all aktivitet året om. Snygg nog att bära som långärmad t-shirt.

Material: Icebreaker Bodyfit Lightweight: 100% merinoull stickad i 200 g/m2 jersey

Skötselråd: ulltvättmedel

Miljöinformation: Icebreakers merinoull kommer från Nya Zeeland. Där lever merinofåren relativt fritt i naturen på stora gårdar med upp till 15000 får. Icebreaker har förutom en absolut mulesling-fri garanti från kontrakterade uppfödare, strikta etiska krav där varken får eller vallhundar får fara illa. Allt tyg är av Oeko-Tex Standard 100, class 1.Läs gärna mer på Icebreakers hemsida!!