✓2-4 dagar leveranstid ✓Fri frakt över 500 kr. ✓Betala med Faktura   📞 Telefon: 0431-41 22 92
Ingen produkt  
Till Kassan  

Janus

Icebreaker

Ivanhoe

Aclima

Klippan 

Devold

Skhoop

Smartwool     

Icebreaker Underställströja Oasis LS Crew W Diamond Line Ice Blue/Largo

Icebreaker
Snygg grafiskt mönstrad underställströja i merinoull

899 kr

Snygg grafiskt mönstrad underställströja i merinoull

Icebreaker Oasis LS Crew W Diamond Line är en variant på Icebreakers populära bas-underställ. Oasis är underställströjan som borde vara första ylleplagg i allas garderob. Rundhals som är lite högre i nacken, långa ärmar och tight passform. Ice Blue/Largo är blå i basen med ett grafiskt mönster. Perfekt som förstalager höst-vinter och vår. Skuldersömmarna är satta offset för att inte skava. Lite längre i ryggen för att undvika glipa.

  • Lagom varm
  • Platta sömmar som inte skaver.
  • Hög nacke, långa ärmar.

Ull är ett levande naturmaterial som anpassar sig efter din kroppstemperatur. Merinoull tar inte upp kroppsodör och svettlukt på samma sätt som ett syntetmaterial gör. Ull innehåller mycket luft och har stor förmåga att binda fukt utan att kännas blöt, vilket gör att den kan alstra stora mängder värme och värma skönt även om den blivit fuktig.

Normal i storlek men tight fit

Användningsområde: Vinteraktiviteter eller vardag. Snygg nog att bäras som vanlig tröja själv.

Material: Icebreaker Bodyfit Lightweight, 200 g/m2 100% jerseystickad merinoull.

Skötselråd: ulltvättmedel

Miljöinformation: Icebreakers merinoull kommer från Nya Zeeland. Där lever merinofåren relativt fritt i naturen på stora gårdar med upp till 15000 får. Icebreaker har förutom en absolut mulesling-fri garanti från kontrakterade uppfödare, strikta etiska krav där varken får eller vallhundar får fara illa. Allt tyg är av Oeko-Tex Standard 100, class 1.Läs gärna mer på Icebreakers hemsida!!