✓2-4 dagar leveranstid ✓Fri frakt över 500 kr. ✓Betala med Faktura   📞 Telefon: 0431-41 22 92
Ingen produkt  
Till Kassan  

Janus

Icebreaker

Ivanhoe

Aclima

Klippan 

Devold

Skhoop

Smartwool     

Ivanhoe Tröja Örn WB Hood -Graphite Marl

Ivanhoe of Sweden
Robust grå hoodie i ull med vindtätning

1695 kr
1359 kr
Just nu 20% billigare!

Robust grå hoodie i ull med vindtätning

Ivanhoe Örn WB Hood är en sportig vindtät huvjacka i robust vävd och tovad ull. Graphite Marl är melerad mörkgrå med inventerad ljusare dragkedja.

  • Helzippad hoodie, funkar som jacka eller tröja.
  • Snedställda bröstfickor med dragkedjor.
  • Muddar i ärmsluten.

Tillverkad i 100% "boiled wool", vilket innebär att det vävda ulltyget har tovats eller filtats innan delarna skärs ut och sys ihop. Resultatet är ett material som både känns naturligt och robust samtidigt som looken är både rå och snygg på samma gång.

Normal passform

Användningsområde: Friluftsliv, sport och vardag. Använd gärna som ytterplagg, skulle ullen bli lite fuktig värmer den ändå.

Material: 100% vävd och filtad ull. 425-460 g/m8

Skötselråd: Vi rekommenderar ett ulltvättmedel och varsam handtvätt eller maskintvätt 30 graders ullprogram. Vädras regelbundet, ullfibern är smutsavvisande och renar sig själv med hjälp av luftens syre. På så vis behöver du inte tvätta plagget så ofta.

Miljö: Ivanhoe of Sweden använder Sport Loden ull i sina vävda och filtade ullkläder. Den är Blue Sign certifierad, producerad i Europa och levereras av Schoeller Bregenz. På deras hemsida finns mer miljöinformation och ull-fakta.