Icebreaker Berlin Shorts Snow

Vita chinoshorts i dammodell i merinoull

Icebreaker Berlin Shorts är ett par snyggshorts som passar sig på både resan och i välklädd sommarvardag. Klassisk längd, välsydda detaljer och ett fantastiskt fint material i form av merinoull/ekologisk bomull. Bär dom till en fin piké, t-shirt eller rent av skjorta. Snow är naturvita, med bälteshällor, dragkedja i gylfen och dubbelknäppning på insidan. Två handfickor och två bakfickor varav en med knapp. Eko-vänlig knapp i corozo-nöt.

  • Snygga damshorts
  • Merinoull/Eko bomull
  • Chinomodell

Merinoull i twill är ett lyxigt material men ändå robust. Ullen gör shortsen luftiga och välventilerade.

Avdelning: 

Shorts i ull Dam

Passform: Normal passform, tumstorlekar. 27/28=S, 29/30=M, 31/32=L, 33=XL.

Användningsområde: Perfekt på resan, vardagen eller i båten.

Material:  255 g/m2 vävd twill av 70% merinoull, 30% ekologisk bomull.

Skötselråd: Maskintvätta på låg temperatur (30 °C) med skonprogram. Tvätta med liknande färger. Använd inte sköljmedel. Dra igen blixtlås före tvätt och torkning. Använd inte blekmedel. Får inte torktumlas. Hängtorka i skugga. Stryk på låg värme. Får inte kemtvättas.

Miljöinformation: Tillverkad i välkontrollerade fabriker. Man använder inte okända mellanhänder eller outsourcing. Icebreakers merinoull kommer från till största delen från Nya Zeeland. Downunder lever merinofåren relativt fritt i naturen på stora gårdar med upp till 15000 får. Icebreaker har förutom en absolut mulesling-fri garanti från kontrakterade uppfödare, strikta etiska krav där varken får eller vallhundar far illa. Alla produkter är Oeko-Tex Standard 100 certifierade. Tillverkad i Vietnam


999 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.