Icebreaker Byxa Crush Pant W Gritstone HTHR

Grå mysbyxor i feminin stil och merinoull

Crush Pant W är ett par gosiga och sköna joggingbyxor. Perfekt för fritiden, perfekt för yogapasset, perfekt för hemmajobb. Mjuk merino i teddy blandat med slitstark nylon. Gritstone HTHR är helgrå med elastisk midja och dragsko. Ribbstickade benslut. Två handfickor.

  • Sköna mysbyxor.
  • Förstärkt merinoull
  • Melerat grå- passar det mesta

En mysbyxa i merino är på många vis överlägsen en i plast eller bomull. Den är varm och mycket mjuk, andas bra, har förmågan att värma fast den är fuktig och den är odör-fri. Framförallt är den superskön!

Avdelning: Dam Byxa

Passform: Normal

Användningsområde: Vardag

Material:  200gm2 Terry Corespun, 88% Merino, 9% Nylon, 3% LYCRA®

Skötselråd: Maskintvätt 40 grader. Vi rekommenderar gärna ett ulltvättmedel. Tips! Ullkläder behöver inte tvättas så ofta. Testa att vädra plagget över natten, det räcker för det mesta. Ullen renar sig själv.

Miljöinformation: Tillverkad i Asien i välkontrollerade fabriker. Man använder inte okända mellanhänder eller outsourcing. Icebreakers merinoull kommer från till största delen från Nya Zeeland. Downunder lever merinofåren relativt fritt i naturen på stora gårdar med upp till 15000 får. Icebreaker har förutom en absolut mulesling-fri garanti från kontrakterade uppfödare, strikta etiska krav där varken får eller vallhundar far illa. Alla produkter är Oeko-Tex Standard 100 certifierade. Läs gärna mer på Icebreakers hemsida.

1 399 kr

700 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.