Icebreaker Dam Shorts Impulse Training Shorts Black

Svarta gympashorts med bra ventialation

Impulse Training Shorts är ett par shorts skurna förgympa och workout. Förutom justerbar midja och mjuk förlängd innertrosa har man i dessa shorts satsat på material för att maxa ventilationen. Black är helsvart.

  • Gympa och allmänträning
  • God ventilation
  • Mjuk innertrosa

Tillverkad av två naturmaterial, merinoull och växtfiberbaserade Tencel, Blandningen ger en jerseyväv som är mycket fukttransporterande och sval. Perfekt för träning. Släng i en gnutta nylon också så har man ett riktigt slitstarkt basplagg.

Avdelning: Dam Shorts

Passform: Regular. Grenlängd 8,6 cm i storlek M

Användningsområde: Träning och gympa

Material: Cool-Lite™ 130 g/m2 Yttertyg: 100% Nylon, Mesh: 51% Merinoull/ 34% TENCEL®/ 15% Nylon

Skötselråd: Maskintvätt 40 grader. Vi rekommenderar gärna ett ulltvättmedel. Tips! Ullkläder behöver inte tvättas så ofta. Testa att vädra plagget över natten, det räcker för det mesta. Ullen renar sig själv.

Miljöinformation: Tillverkad i Vietnam i välkontrollerade fabriker. Man använder inte okända mellanhänder eller outsourcing. Icebreakers merinoull kommer från till största delen från Nya Zeeland. (84%, resten 11% från Australien och 5% Sydafrika). Downunder lever merinofåren relativt fritt i naturen på stora gårdar med upp till 15000 får. Icebreaker har förutom en absolut mulesling-fri garanti från kontrakterade uppfödare, strikta etiska krav där varken får eller vallhundar far illa. Alla produkter är Oeko-Tex Standard 100 certifierade. Läs gärna mer på Icebreakers hemsida.

799 kr

240 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.