Devold of Norway Byxa Nibba Man Pants Caviar

Mörka sköna mysbyxor i merinoull.

Nibba Man Pants är helt i merinoull och har en skön lös passform. Perfekt som mysbyxor eller som ett mellanlager, men oxå som slappeplagg vid träning och på gymmet. Caviar Är enkelt svarta och passar till det mesta. Ett riktigt favoritplagg! Lite slätare utsida, med borstad insida. Hög resår i midjan.

  • Skönt vardagsplagg
  • Ren merinoull
  • Dragsko i midjan

Ull andas, transporterar bort fukt från kroppen och är naturligt lukthämmande. Flexibel passform som ger en avslappnad stil. Den borstade insidan gör plaggen superbehagliga med både lätt vikt och bra isoleringsförmåga.

Avdelning: Herr Byxa

Passform: Loose fit

Användningsområde: Vardag och fritid. Vår typ av favoritbralla när vi jobbar hemmifrån, och tex. sitter och skriver våra produkttextyer, som just i detta nu!

Material:  100% merinoull i 210 g/m2. Supermjuk! Inre: 20.5 mikron. Yttre: 17.5 mikron

Skötselråd:  Går bra att tvätta i 40 grader skontvätt, men testa gärna först att bara vädra! Vi rekommenderar gärna ett skonsamt och miljövänligt ulltvättmedel

Miljöinformation: Devold använder Woolmark-märkt merinoull från certifierade och mulesing-fria uppfödare på Nya Zeeland, Australien och Argentina. Devold jobbar nära familjeägda farmer. Man handlar i råvaran ull, och inte i färdigt garn, vilket gör att man har full koll på hela kedjan. All färgning och kemikalier i tillverkningsprocessen är certifierade under Oeko-Tex.

1 299 kr

650 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.