Icebreaker Impulse Running Shorts Black

Svarta herrshorts för löpning med bra ventilation

Icebreaker Impulse Running Shorts är ett par shorts skurna för löpning. Man har dessutom satsat på material för att maxa ventilationen. Ficka med dragkedja i svanken, perfekt för t.ex. bilnyckel samt två små meshfickor i sidorna för t.ex. powerbars. Black är helsvarta med meshpaneler.

  • Löpning och träning
  • Stängbar ficka
  • Prasselfria!

Tillverkad av två naturmaterial, merinoull och växtfiberbaserade Tencel, Blandningen ger en jerseyväv som är mycket fukttransporterande och sval. Perfekt för träning. Släng i en gnutta nylon också så har man ett riktigt slitstarkt basplagg.

Avdelning: 

Shorts i ull Herr

Passform: Regular. Grenlängd 12,7 cm i storlek L

Användningsområde: Träning och löpning

Material:  Cool-Lite™ 130 g/m2 Yttertyg: 100% Nylon, Mesh: 51% Merinoull/ 34% TENCEL®/ 15% Nylon

Skötselråd: Maskintvätt 40 grader. Vi rekommenderar gärna ett ulltvättmedel. Tips! Ullkläder behöver inte tvättas så ofta. Testa att vädra plagget över natten, det räcker för det mesta. Ullen renar sig själv.

Miljöinformation: Tillverkad i välkontrollerade fabriker. Man använder inte okända mellanhänder eller outsourcing. Icebreakers merinoull kommer från till största delen från Nya Zeeland. Downunder lever merinofåren relativt fritt i naturen på stora gårdar med upp till 15000 får. Icebreaker har förutom en absolut mulesling-fri garanti från kontrakterade uppfödare, strikta etiska krav där varken får eller vallhundar far illa. Alla produkter är Oeko-Tex Standard 100 certifierade. Tillverkad i Vietnam


699 kr

210 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.