Icebreaker Dam Leggings Zone Shorts Black

Välventilerade korta svarta träningstights

Zone Shorts är ett par lårlånga tights som passar till träning eller som förstärkningsplagg under ett skalplagg. Shortsen är skurna för rörelse, med kilar och skavfria sömmar. Ventilationspanel i svanken. Mjukt borstad resår i midjan. Black är helsvarta med ljusare sömmar.

  • Lårlånga tights
  • Träning eller förstärkningsplagg
  • Välventilerade

En av merinoullens största fördel i träningskläder är ullens fantastiska förmåga att hålla sig odör-fri. Du kan vanligtvis ha ditt merinoullplagg på pass efter pass utan att tvätta det efter varje träning. Vädring utomhus räcker oftast för att hålla det fräscht och luktfritt

Avdelning: Dam Leggings

Passform: Slim. Grenlängd 25,6 cm i storlek M

Användningsområde: Träning och aktivitet.

Material: BodyfitZONE? 200 g/m2 Yttertyg: 96% Merinoull/ 4% LYCRA®, Mesh: 98% Merinoull/ 1% LYCRA® / 1% Nylon

Skötselråd: Maskintvätt 40 grader. Vi rekommenderar gärna ett ulltvättmedel. Tips! Ullkläder behöver inte tvättas så ofta. Testa att vädra plagget över natten, det räcker för det mesta. Ullen renar sig själv.

Miljöinformation: Tillverkad i Kina i välkontrollerade fabriker. Man använder inte okända mellanhänder eller outsourcing. Icebreakers merinoull kommer från till största delen från Nya Zeeland. (84%, resten 11% från Australien och 5% Sydafrika). Downunder lever merinofåren relativt fritt i naturen på stora gårdar med upp till 15000 får. Icebreaker har förutom en absolut mulesling-fri garanti från kontrakterade uppfödare, strikta etiska krav där varken får eller vallhundar far illa. Alla produkter är Oeko-Tex Standard 100 certifierade. Läs gärna mer på Icebreakers hemsida.

Bra Paketpris!

Denna produkt ingår i vårt Bra Paketpris! Köp en topp och en underdel och få rabatt på båda. (Dras i kassan)

599 kr

419 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.