Icebreaker Dam Klänning Yanni Tank Midi Dress Panther

Vacker sval mörkgrå lång klänning i merinoull

Yanni Tank Midi Dress är en ärmlös klänning med elegant sportig framtoning. På resan eller stranden, men också med ett snitt som ger rörelsefrihet för ett äventyr. Panther är mörkt gråmelerad i en stilren ton.

  • Lång klänning med brottarrygg
  • Slitsade sidor för rörelsefrihet
  • Mycket mjuk och sval

Tillverkad av två naturmaterial, merinoull och växtfiberbaserade Tencel, Blandningen ger en jerseyväv som är mycket fukttransporterande och sval. Perfekt för varma sommardagar.

Avdelning: Dam Klänning

Passform: Regular. Längd 111,5 cm i storlek M

Användningsområde: Stranden eller resan!

Material: Cool-Lite™ 160 g/m2 61% Merinoull/ 19% TENCEL®/ 14% Nylon/ 6% LYCRA®

Skötselråd: Maskintvätt 40 grader. Vi rekommenderar gärna ett ulltvättmedel. Tips! Ullkläder behöver inte tvättas så ofta. Testa att vädra plagget över natten, det räcker för det mesta. Ullen renar sig själv.

Miljöinformation: Tillverkad i Kina i välkontrollerade fabriker. Man använder inte okända mellanhänder eller outsourcing. Icebreakers merinoull kommer från till största delen från Nya Zeeland. (84%, resten 11% från Australien och 5% Sydafrika). Downunder lever merinofåren relativt fritt i naturen på stora gårdar med upp till 15000 får. Icebreaker har förutom en absolut mulesling-fri garanti från kontrakterade uppfödare, strikta etiska krav där varken får eller vallhundar far illa. Alla produkter är Oeko-Tex Standard 100 certifierade. Läs gärna mer på Icebreakers hemsida.

999 kr

500 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.