Icebreaker Linne Spirit Tank W Maroon/Raspberry/Shocking

Yogalinne i merino med inbyggd BH

Icebreaker Spirit Tank W Maroon/Raspberry/Shocking är ett tunt och smidigt linne som passar fint till t.ex. yoga. Inbyggd bh för lätt stöd. Maroon/Raspberry/Shocking är roströd med dragning åt kastanj. Kontrastfärg i djupt hallonröd och detaljer i rosa. Vida kantband håller toppen på plats.

Tillverkad i merinoull med en smula Lycra för passform och smidighet. Ull är ett levande naturmaterial som anpassar sig efter din kroppstemperatur och ullfibern är mer elastiskt än syntetfiber.

Lös passform

Användningsområde: Yoga, resa

Material: Icebreaker GT: 96% Merinoull, 4% Lycra i 150 g/m2 jersey.

Skötselråd: Maskintvätt 40 grader. Vi rekommenderar gärna ett ulltvättmedel. Tips! Ullkläder behöver inte tvättas så ofta. Testa att vädra plagget över natten, det räcker för det mesta. Ullen renar sig själv.

Miljöinformation: Icebreakers merinoull kommer från Nya Zeeland. Där lever merinofåren relativt fritt i naturen på stora gårdar med upp till 15000 får. Icebreaker har förutom en absolut mulesling-fri garanti från kontrakterade uppfödare, strikta etiska krav där varken får eller vallhundar får fara illa. Läs gärna mer på Icebreakers hemsida!

899 kr

450 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.