Aclima AS Skjorta LeisureWool Short Sleeve Shirt M Navy Blazer

Blå kortärmad merinoullsskjorta i hög kvalité

LeisureWool Short Sleeve Shirt M är en vävd kortärmad skjorta i mycket fin kvalité. Vävd i merinoull, med ett snitt för friluftsliv, vardag och resa. Navy Blazer Navy Blazer är klassiskt mörkblå och knappar av kokosnöt vilket ger en fin naturlig look.

  • Kortärmad herrskjorta i merinoull
  • En bröstficka
  • Knappar i kokosnöt

Tillverkad av tunnt vävt tyg, men man har förstärkt tyget något på axlar. En skjorta som har allt en klassisk friluftskjorta skall ha!

Avdelning: Herr Skjorta

Passform: Normal i storlek

Användningsområde: Friluftsliv, vardag och resa.

Material:  100% merinoull, 21,2 micron fiber, 160gram/m2.

Skötselråd: Tvättas ut- och in i 40 graders maskintvätt, gärna på ullprogram. Hängtorkas. Använd ett tvättmedel som utformats speciellt för ull. PH-neutrala ulltvättmedel innehåller inga enzymer eller blekmedel som kan skada och torka ut dina ullplagg. Vi rekommenderar Aclima Woolshampoo. Tips! Ullkläder behöver inte tvättas så ofta. Testa att vädra plagget över natten, det räcker för det mesta. Ullen renar sig själv.

Miljöinformation: Aclimas produkter skapas helt i norra Europa under ISO140001 och SA8000 Standard, dvs under miljö- och arbetsmiljökontroll. Produkterna är Öko-Tex 100 certifierade och kläderna sys samman i Aclima Baltics fabrik i Valga, södra Estland. Merinoullen är certifierad mulesing-fri.

Tillverkad i: Estland

1 500 kr

450 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.