Aclima Skjorta LeisureWool Woven Wool Shirt Man Navy Blazer

Blå merinoullsskjorta för herr i hög kvalité

Aclima Skjorta LeisureWool Woven Wool Shirt Man Navy Blazer är en vävd skjorta i mycket fin kvalité. Vävd i merinoull, med ett snitt för friluftsliv, vardag och resa. Navy Blazer är klassiskt mörkblå och knappar av kokosnöt vilket ger en fin naturlig look.

  • Långärmad herrskjorta i merinoull
  • En bröstficka
  • Knappar i kokosnöt

Tillvekad av tunnt vävt tyg, men man har förstärkt tyget något på axlar. En skjorta som har allt en klassisk friluftskjorta skall ha!

Avdelning: Herr Skjorta

Passform: Normal i storlek.

Användningsområde: Friluftsliv, vardag och resa.

Material:  100% merinoull, 21,2 micron fiber, 160gram/m2.

Skötselråd: Tvättas ut- och in i 40 graders maskintvätt, gärna på ullprogram. Hängtorkas. Använd ett tvättmedel som utformats speciellt för ull. PH-neutrala ulltvättmedel innehåller inga enzymer eller blekmedel som kan skada och torka ut dina ullplagg. Vi rekommenderar Aclima Woolshampoo. Tips! Ullkläder behöver inte tvättas så ofta. Testa att vädra plagget över natten, det räcker för det mesta. Ullen renar sig själv.

Miljöinformation: Aclimas produkter skapas helt i norra Europa under ISO140001 och SA8000 Standard, dvs under miljö- och arbetsmiljökontroll. Produkterna är Öko-Tex 100 certifierade och kläderna sys samman i Aclima Baltics fabrik i Valga, södra Estland. Merinoullen är certifierad mulesing-fri. Tillverkad i Estland

1 800 kr

900 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.