Icebreaker Skjorta Steveston SS Shirt Grape

Roströd tunn kortärmad skjorta i merino/tencell

Icebreaker Steveston SS Shirt är en ullskjorta i klassisk modell. Rak skärning, korta ärmar och supertunnt och svalt material. Knappar i corozo-nöt, liten bröstficka på höger bröst. Snygg både knäppt eller öppen över en t-shirt. Snygg till jeans eller chinos. En kombination av en supertekniskt funktionsplagg och favoritskjortan. Lika snygg på stan som smart i naturen! Grape är tegelröd i en mycket snygg nyans.

  • Merinoullsskjorta i hög kvalité
  • Skrynklar knappt, torkar snabbt, alltid fräsch
  • Mycket lätt och sval sommarskjorta

Tillverkad av Cool-lite, en blandning av merinoull, TENCEL (fibrer från växtriket), och LYCRA, för maximal temperaturkontroll i varma förhållanden. Vävtekniken ger dessutom en exklusiv, nästan lyxig känsla.

Avdelning: 

Skjortor i ull Herr

Passform: Regular.

Användningsområde: Resa, vandring eller varför inte sommarfest?

Material:  120gm2 vävd Twill, 55% Merinoull, 45% TENCEL

Skötselråd: Maskintvätt 40 grader. Vi rekommenderar gärna ett ulltvättmedel. Tips! Ullkläder behöver inte tvättas så ofta. Testa att vädra plagget över natten, det räcker för det mesta. Ullen renar sig själv.

Miljöinformation: Tillverkad i välkontrollerade fabriker. Man använder inte okända mellanhänder eller outsourcing. Icebreakers merinoull kommer från till största delen från Nya Zeeland. Downunder lever merinofåren relativt fritt i naturen på stora gårdar med upp till 15000 får. Icebreaker har förutom en absolut mulesling-fri garanti från kontrakterade uppfödare, strikta etiska krav där varken får eller vallhundar far illa. Alla produkter är Oeko-Tex Standard 100 certifierade. Tillverkad i Vietnam


1 399 kr

700 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.