Aclima Strumpor Liner Sock Jetblack

Bra Paketpris!

Anpassad tunn liner-strumpa med mycket merinoull


Aclima Liner Sock är en bas-strumpa att använda både solo och under en tjockare vandringsstrumpa. Jetblack är neutralt svarta, med logo på sidan.  • Extra elasticitet i skaftet för att hålla strumpan på plats.

  • Förstärkt tå och häl

  • Solo eller som understrumpa.


Har man väl börjat med strumpor i merinoull vill man inte ha något annat. En ullstrumpa håller sig fräsch länge och luktar inte illa i första taget.


Tajt passform, ganska små i storlekarna. Ligger du på gränsen mellan två storlekar så välj den större.


Användningsområde: Friluftsliv, träning, vardag.


Material: 64% Merinoull, 3% Elestan, 22% Polyamid, 11% Lycra.


Skötselråd: Tvättas ut- och in i 40 graders maskintvätt, gärna på ullprogram. Hängtorkas. Använd ett tvättmedel som utformats speciellt för ull. PH-neutrala ulltvättmedel innehåller inga enzymer eller blekmedel som kan skada och torka ut dina ullplagg. Vi rekommenderar Aclima Woolshampoo.


Miljöinformation: Aclimas produkter skapas helt i norra Europa under ISO140001 och SA8000 Standard, dvs under miljö- och arbetsmiljökontroll. Produkterna är Öko-Tex 100 certifierade och kläderna sys samman i Aclima Baltics fabrik i Valga, södra Estland. Merinoullen är certifierad mulesing-fri.

PAKETPRIS! Denna produkt är med i våra Bra Paketpris! Välj tre par strumpor så får du 20% paketrabatt! Rabatten dras i kassan och gäller även redan nedsatta produkter.

140 kr