Cai CA Classic tunn ull 2-pack Marin

Marinblå tunn ullsocka i 2-pack


CAI CA Classic tunn ull 2-pack Marin är en klassisk ullstrumpa som är lätt att matcha till både vardagsplagg och lite finare utstyrslar. Marin är mörkblå med två diskreta turkosa mönster. Ett på varje par, eller mixa om man vill :-)

Snygga till både vardags och för de mer speciella kostymtillfällena när det passar att blotta lite kreativitet under allt grått. Att man sen sitter och njuter i ett par sköna, odör-fria merinoullsockar är det ingen som vet om, och är en ren bonus!


Storlek 40-45

Normal passform. 2-par-pack.


Material:

60% merinoull, 35% polyamid, 5% elestan


Skötselråd:

Maskintvätt eller handtvätt max 40 grader. Vi rekommenderar gärna ett ulltvättmedel eller annat milt tvättmedel. Ullens antibakteriella egenskaper gör att man slipper odör och tom. kanske vill använda strumporna flera dagar på raken! Perfekt på resan.


Miljö:

Tillverkade i Sverige! Cai's ullgarn kommer från Sydafrika och Sydamerika där ingen mulesing förekommer. Ullgarnet Cai stickar i har även OEKO-TEX®-certifiering. Cai använder sig av bland annat kamgarnsull. Det är ett ullgarn där man kammat in polyamidfiber. Allt för att öka slitstyrkan på garnet.

Bra Paketpris! Denna produkt ingår i vårt Bra Paketpris. Köp 3 plagg i samma kategori så får du 20% rabatt som dras i kassan!

229 kr

  • Finns i lager
  • Betala med Payson eller Swish
  • Vi skickar spårbart med PostNord
  • Fast frakt 49 kr
  • Leverans 2-4 vardagar
  • Ingen faktura- eller expeditionsavgift