Cai Flätad Knästrumpa Grå

Bra Paketpris!

Grå flätad knästrumpa i kamgarnsull


CAI Flätad Knästrumpa Grå är en härligt mjuk och varm knästrumpa med flätad struktur till mönster. Tillverkad i slitstarkt kamgarnsull, vilket gör den både funktionell och snygg! Grå är neutral och enkel att matcha till de flesta outfits.


Passar alla tillfällen, även fest! Att man går omkring och myser i ett par ullsockar behöver ju inte betyda att man inte kan va snygg!


Strl 35-39. Normal passform.


Material:


80% kamgarnsull (ull/polyamid), 18% polyamid, 2% elestan


Skötselråd:


Maskintvätt eller handtvätt max 40 grader. Vi rekommenderar gärna ett ulltvättmedel eller annat milt tvättmedel. Ullens antibakteriella egenskaper gör att man slipper odör och tom. kanske vill använda strumporna flera dagar på raken!


Miljö:


Tillverkade i Sverige! Cai's ullgarn kommer från Sydafrika och Sydamerika där ingen mulesing förekommer. Ullgarnet Cai stickar i har även OEKO-TEX®-certifiering. Cai använder sig av bland annat kamgarnsull. Det är ett ullgarn där man kammat in polyamidfiber. Allt för att öka slitstyrkan på garnet.

PAKETPRIS! Denna produkt är med i våra Bra Paketpris! Välj tre par strumpor så får du 20% paketrabatt! Rabatten dras i kassan och gäller även redan nedsatta produkter.

169 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.