Cai Flätad Knästrumpa Natur

Offwhite flätad knästrumpa i kamgarnsull

CAI Flätad Knästrumpa Natur är en härligt mjuk och varm knästrumpa med flätad struktur till mönster. Tillverkad i slitstarkt kamgarnsull, vilket gör den både funktionell och snygg! Natur är offwhite, nästan vit, och enkel att matcha till de flesta outfits.

Passar alla tillfällen, även fest! Att man går omkring och myser i ett par ullsockar behöver ju inte betyda att man inte kan va snygg!

Normal passform.

Material:

80% kamgarnsull (ull/polyamid), 18% polyamid, 2% elestan

Skötselråd:

Maskintvätt eller handtvätt max 40 grader. Vi rekommenderar gärna ett ulltvättmedel eller annat milt tvättmedel. Ullens antibakteriella egenskaper gör att man slipper odör och tom. kanske vill använda strumporna flera dagar på raken!

Miljö:

Tillverkade i Sverige! Cai's ullgarn kommer från Sydafrika och Sydamerika där ingen mulesing förekommer. Ullgarnet Cai stickar i har även OEKO-TEX®-certifiering. Cai använder sig av bland annat kamgarnsull. Det är ett ullgarn där man kammat in polyamidfiber. Allt för att öka slitstyrkan på garnet.

Bra Paketpris! Denna produkt ingår i vårt Bra Paketpris. Köp 3 plagg i samma kategori så får du 20% rabatt som dras i kassan!

169 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.