Icebreaker Strumpor Hike Crew Medium Cushion -Black

Bra Paketpris!

Tjocka slitstarka friluftsstrumpor i merinoull - Damstorlek

Icebreaker Strumpor Hike Med Crew W är ett par tjockare strumpor som lämpar sig för allt friluftsliv. Fungerar utmärkt till vandring som solosocka. Black är helsvarta.

  • Förstärkt tå och häl, med extra mycket kudde undertill.
  • Luftpaneler på ovansida foten.
  • Veckpaneler på stategiska punkter

Denna socka är gjord för att sitta riktigt bra på foten. Hela strumpan är fullspäckad med anpassningar just för att den skall sitta perfekt och inte glida omkring.

Normal damstorlek, storlek 38-40.

Användningsområde: Teknisk strumpa för allt friluftsliv.

Material: 67% merinoull, 31% Nylon, 2% LYCRA

Skötselråd: Maskintvätt 40 grader. Vi rekommenderar gärna ett ulltvättmedel. Tips! Ullkläder behöver inte tvättas så ofta. Testa att vädra plagget över natten, det räcker för det mesta. Ullen renar sig själv.

Miljöinformation: Icebreakers merinoull kommer från Nya Zeeland. Där lever merinofåren relativt fritt i naturen på stora gårdar med upp till 15000 får. Icebreaker har förutom en absolut mulesling-fri garanti från kontrakterade uppfödare, strikta etiska krav där varken får eller vallhundar får fara illa. Allt tyg är av Oeko-Tex Standard 100, class 1. Läs gärna mer på Icebreakers hemsida!

PAKETPRIS! Denna produkt är med i våra Bra Paketpris! Välj tre par strumpor så får du 20% paketrabatt! Rabatten dras i kassan och gäller även redan nedsatta produkter.

259 kr

194 kr