Icebreaker Strumpor Hike Lt Crew M -Black

Bra Paketpris!

Tunna slitstarka friluftsstrumpor i merinoull - Herrstorlek

Icebreaker Strumpor Hike Lt Crew M är ett par tunnare till medeltjocka strumpor som lämpar sig för allt friluftsliv. Fungerar utmärkt till vandring som solosocka. Black är svarta med grå detaljer.

  • Förstärkt tå och häl
  • Luftpaneler på ovansida foten.
  • Veckpaneler på stategiska punkter

Stickad i USA.Denna socka är gjord för att sitta riktigt bra på foten. Hela strumpan är fullspäckad med anpassningar just för att den skall sitta perfekt och inte glida omkring.

Normal herrstorlek 44-47. Höjd 255 mm

Användningsområde: Teknisk strumpa för allt friluftsliv.

Material: 64% merinoull, 34% Nylon, 2% LYCRA

Skötselråd: Maskintvätt 40 grader. Vi rekommenderar gärna ett ulltvättmedel. Tips! Ullkläder behöver inte tvättas så ofta. Testa att vädra plagget över natten, det räcker för det mesta. Ullen renar sig själv.

Miljöinformation: Icebreakers merinoull kommer från Nya Zeeland. Där lever merinofåren relativt fritt i naturen på stora gårdar med upp till 15000 får. Icebreaker har förutom en absolut mulesling-fri garanti från kontrakterade uppfödare, strikta etiska krav där varken får eller vallhundar får fara illa. Allt tyg är av Oeko-Tex Standard 100, class 1. Läs gärna mer på Icebreakers hemsida!

PAKETPRIS! Denna produkt är med i våra Bra Paketpris! Välj tre par strumpor så får du 20% paketrabatt! Rabatten dras i kassan och gäller även redan nedsatta produkter.

239 kr