Smartwool Skidstrumpor PhD Ski Graduated Compression Ultra Light -Black

Bra Paketpris!

Svart tunn merinoskidstrumpa med kompression

Smartwool PhD Ski Graduated Compression Ultra Light är en tunn skidstrumpa för både dam och herr. Denna kompressionsstrumpa är späckad med tekniska finesser för den som tar sin åkning på allvar. Black är svart med knallröd Smartwool logo på ovansidan tårna.

  • 20-30 mmhg kompression för bättre återhämtning efter intensiv åkning. (=ganska hög kompressionsklass)
  • Kryss-stretch över foten för perfekt passform
  • Paddade zoner och sömlöst tåparti.

Dessa strumpor är upp till 33% slitstarkare med Smartwools nya PHD stickteknik- Indestrstructawool (Introducerades 2016)

Unisex, högt skaft.

Användningsområde: Intensiv och aktiv alpin skidåkning.

Material: 48% merinoull, 44% Nylon, 8% Elestane

Skötselråd: Testa att vädra över natten först. Måste du tvätta? Maskintvätt 40 grader, skontvätt. Vänd ut och in före tvätt. Går att tumla på låg värme men för bästa resultat plantorka eller häng på lina. Stryk ej. Använd gärna ett skonsamt och miljövänligt ulltvättmedel.

Miljöinformation: Stickade i USA av importerat garn. Smartwool har långsiktiga samarbeten med seriösa uppfödare som jobbar för en sund djurhållning. Läs mer om ullens väg till Smartwools stickerier på deras hemsida.

PAKETPRIS! Denna produkt är med i våra Bra Paketpris! Välj tre par strumpor så får du 20% paketrabatt! Rabatten dras i kassan och gäller även redan nedsatta produkter.

450 kr

383 kr