Smartwool Skidstrumpor PhD Ski Light -Black

Svart tunn skidsocka i merinoull

Smartwool PhD Ski Light är en allround skidsocka för alpin åkning. En något tunnare modell för den som lätt svettas i backen. Späckad med tekniska finesser för killar och tjejer som tar sin åkning på allvar. Black är svart med Smartwool logo på ovansidan tårna. De alla olika partierna oc zonerna bildar ett grafiskt mönster över sockan.

  • Meshpartier för ventilation
  • Kryss-stretch över foten för perfekt passform
  • Paddade zoner där skidåkare vill ha det och sömlöst tåparti.

Dessa strumpor är upp till 33% slitstarkare med Smartwools nya PHD stickteknik- Indestrstructawool (Introducerades 2016)

Unisex, högt skaft. Ingen kompression.

Användningsområde: Intensiv och aktiv alpin skidåkning.

Material: 56% merinoull, 42% Nylon, 2% Elestane

Skötselråd: Testa att vädra över natten först. Måste du tvätta? Maskintvätt 40 grader, skontvätt. Vänd ut och in före tvätt. Går att tumla på låg värme men för bästa resultat plantorka eller häng på lina. Stryk ej. Använd gärna ett skonsamt och miljövänligt ulltvättmedel.

Miljöinformation: Stickade i USA av importerat garn. Smartwool har långsiktiga samarbeten med seriösa uppfödare som jobbar för en sund djurhållning. Läs mer om ullens väg till Smartwools stickerier på deras hemsida.

Bra Paketpris! Denna produkt ingår i vårt Bra Paketpris. Köp 3 plagg i samma kategori så får du 20% rabatt som dras i kassan!

280 kr

238 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.