Smartwool skidstrumpor PhD Ski Medium Pattern Black/Red

Bra Paketpris!

Teknisk skidsocka med förstärkningar på rätta ställenSmartwool PhD Ski Medium är en hög skidsocka som går upp över vaden. Det här är verkligen en smart socka, stickad med flera avancerade tekniker. Smartwool kallar sin patenterade tillverkningsmetod för ReliaWool vilket innebär mycket slitstark nylonförstärkt merinoull på exakt de rätta ställena. Man använder sig dessutom av 4 olika zoner för att ge sockan rätt elasticitet, vilket gör att den sitter exceptionellt bra i pjäxan. Strategiskt placerade meshzoner gör att sockan andas på bästa sätt. Förstärkt söm i tån för extra slitstyka. En socka som ger fötterna chansen att jobba på obehindrat en hel dag i backen, och sen dessutom snabbt återhämta sig!

Medium vadderad över fot och skenben, medium värme.


Passform: Tight fit, men utan kompression

Användningsområde:
Alpin skidåkning

Material:
70% merinoull, 28% nylon, 2% elestane

Tvättråd: Maskintvätt 40 grader, skontvätt. Vänd ut och in före tvätt. Går att tumla på låg värme men för bästa resultat plantorka eller häng på lina. Stryk ej. Använd gärna ett ulltvättmedel..

PAKETPRIS! Denna produkt är med i våra Bra Paketpris! Välj tre par strumpor så får du 20% paketrabatt! Rabatten dras i kassan och gäller även redan nedsatta produkter.

200 kr

170 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.