Smartwool strumpor City Slicker Black

Bra Paketpris!

Tekniskt avancerad, svart vardagssocka med mycket merinoull/b>

Smartwool City Slicker är som namnet antyder en strumpa för vardagen, må så vara stan som byn! Helt svarta. Strumpan är normal till hög. Passar bra till vardagsklädsel som jeans, och länden på skaften passar mycket bra till kostym. Stickad i flera av Smartwools avancerade tekniker, som "Wool on Wool" vilket innebär mer merinoull på förslitningsytorna. Det resulterar i en skönare känsla, bättre stötdämning och längre livslängd. Ribbstickade skaft för bästa passform, meshpartier för ventilation, platta sömmar vid tån för att minimera skav. Bara för att det är en strumpa för vardagen innebär inte att man måste snåla på kvalité och funktion!Normal passform, höga nog för kostym.

Användningsområde:
Varje dag

Material:
74% merinoull, 24% nylon, 1% elestan

Tvättråd: Maskintvätt 40 grader, skontvätt. Vänd ut och in före tvätt. Går att tumla på låg värme men för bästa resultat plantorka eller häng på lina. Stryk ej. Använd gärna ett ulltvättmedel..

PAKETPRIS! Denna produkt är med i våra Bra Paketpris! Välj tre par strumpor så får du 20% paketrabatt! Rabatten dras i kassan och gäller även redan nedsatta produkter.

150 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.