Smartwool Strumpor PhD Outdoor Light Crew Charcoal

Mörk vandringsstrumpa med turkos detaljer

Smartwool PhD Outdoor Light Crew är en medelhög, tunnare vandringsstrumpa som sitter som gjuten på foten! Det här är verkligen en smart socka, stickad med flera avancerade tekniker. ReliaWool, Smartwools patenterade tillverkningsmetod som innebär mycket slitstark nylonförstärkt merinoull på exakt de rätta ställena. 4 olika zoner för att ge sockan rätt elasticitet, vilket gör att den sitter exceptionellt bra i t.ex. en vandringskänga. Strategiskt placerade meshzoner gör att sockan andas på bästa sätt. Förstärkt söm i tån för extra slitstyrka. Tunn men med ordentlig paddning på rätt ställen. Charcoal är mörk, nästan svart, med turkos detaljer. Fungerar som solo socka, lite för tjock att använda som liner under tjocksocka. En bas-socka i alla friluftsgarderober, som tar dina kängor eller outdoorskor till nya höjder!

Ullen i strumpan hjälper din fot att hålla optimalt klimat i t.ex. ett par vandringskängor. Dam-anpassad.

Tight fit, men utan kompression.Höjd 7,5 tum. S=34-37, M=38-41, L=42-45

Användningsområde: Vandring och friluftsliv

Material: 64% Merino, 34% Nylon, 2% Elastane

Skötselråd: Testa att vädra över natten först. Måste du tvätta? Maskintvätt 40 grader, skontvätt. Vänd ut och in före tvätt. Går att tumla på låg värme men för bästa resultat plantorka eller häng på lina. Stryk ej. Använd gärna ett skonsamt och miljövänligt ulltvättmedel.

Miljöinformation: Stickade i USA av importerat garn. Smartwool har långsiktiga samarbeten med seriösa uppfödare som jobbar för en sund djurhållning. Läs mer om ullens väg till Smartwools stickerier på deras hemsida.

Bra Paketpris! Denna produkt ingår i vårt Bra Paketpris. Köp 3 plagg i samma kategori så får du 20% rabatt som dras i kassan!

240 kr

240 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.