Smartwool strumpor W PhD Outdoor Medium Crew Imperial Purple

Mycket teknisk medeltjock damstrumpa med förstärkningar på rätt ställen
 Smartwool Womens PhD Outdoor Medium Crewe är en medelhög, medeltjock damsocka som sitter som gjuten på foten! Damanpassningen innebär att sockan är lite nättare än motsvarande herr, samt att färgerna, Imperial Purple, är riktigt läckra för att vara en friluftssocka. Det här är verkligen en smart socka, stickad med flera avancerade tekniker. Smartwool kallar sin patenterade tillverkningsmetod för ReliaWool vilket innebär mycket slitstark nylonförstärkt merinoull på exakt de rätta ställena. Man använder sig dessutom av 4 olika zoner för att ge sockan rätt elasticitet, vilket gör att den sitter exceptionellt bra i t.ex. en vandringskänga. Strategiskt placerade meshzoner gör att sockan andas på bästa sätt. Förstärkt söm i tån för extra slitstyka. En socka som ger fötterna chansen att ta dig till dagens alla äventyr, och sen dessutom snabbt återhämta sig!

Medium vadderad, medium värme. Fungerar som solo socka, lite för tjock att använda som liner under tjocksocka. En bas-socka i alla friluftsgarderober, som tar dina kängor eller outdoorskor till nya höjder!

Passform: Tight fit, men utan kompression

Small=34-37

Medium=38-41

Användningsområde: Allt frilufsande.

Material: 70% merinoull, 28% nylon, 2% elestane

Tvättråd:  Maskintvätt 40 grader, skontvätt. Går att tumla på låg värme men för bästa resultat plantorka eller häng på lina. Stryk ej. Använd gärna ett ulltvättmedel..

Bra Paketpris! Denna produkt ingår i vårt Bra Paketpris. Köp 3 plagg i samma kategori så får du 20% rabatt som dras i kassan!

270 kr

216 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.