Smartwool Vandringstrumpor PhD Outdoor Medium Crew -Chestnut

Bra Paketpris!

Varm och skön brun friluftsstrumpa i merinoull

Smartwool PhD Outdoor Medium Crew är ett par strumpor med en fantastisk bra passform. Något tjockare, passar dig som fryser eller för vinteraktiviteter.Sockan passar bra till för vandring och friluftsliv, och är späckad med tekniska finesser. Chestnut är kastanjebrun med ljusare partier.

  • Meshpartier för ventilation
  • Kryss-stretch över foten för perfekt passform
  • Paddade zoner och sömlöst tåparti.

Dessa strumpor är upp till 33% slitstarkare med Smartwools nya PHD stickteknik- Indestrstructawool (Introducerades 2016)

Höjd ca 22 cm. M=38-41, L=42-45

Användningsområde: Vandring och övrigt friluftsliv.

Material: 63% merinoull, 35% Nylon, 2% Elestane

Skötselråd: Testa att vädra över natten först. Måste du tvätta? Maskintvätt 40 grader, skontvätt. Vänd ut och in före tvätt. Går att tumla på låg värme men för bästa resultat plantorka eller häng på lina. Stryk ej. Använd gärna ett skonsamt och miljövänligt ulltvättmedel.

Miljöinformation: Stickade i USA av importerat garn. Smartwool har långsiktiga samarbeten med seriösa uppfödare som jobbar för en sund djurhållning. Läs mer om ullens väg till Smartwools stickerier på deras hemsida.

PAKETPRIS! Denna produkt är med i våra Bra Paketpris! Välj tre par strumpor så får du 20% paketrabatt! Rabatten dras i kassan och gäller även redan nedsatta produkter.

290 kr