Aclima AC T-shirt LightWool T-shirt Loose Fit W Jet Black

Svagt v-ringad svart dam t-shirt

LightWool T-shirt Loose Fit W är en feminin t-shirt med fint formad v-ringning. Lös passform, passar fint till vandring, resa och friluftsaktiviteter. Jet Black är enkelt svart, ett riktigt basplagg!

  • V-ringad hals
  • Feminin modell
  • Lös passform

Plagg som pustar, säger man i Norge om denna typ av plagg. Merinoullen har en fin förmåga att svalka i värme och värma i kylan. Dessutom håller sig t-shirts i merinoull fräscha länge utan tvätt. En vädring brukar räcka.

Avdelning: Dam T-shirt

Passform: Relaxed fit

Användningsområde: Vandring, resa och friluftsaktiviteter

Material:  100% merinoull, 17,5 micron i 140 gr/m2.

Skötselråd: Tvättas ut- och in i 40 graders maskintvätt, gärna på ullprogram. Hängtorkas. Använd ett tvättmedel som utformats speciellt för ull. PH-neutrala ulltvättmedel innehåller inga enzymer eller blekmedel som kan skada och torka ut dina ullplagg. Vi rekommenderar Aclima Woolshampoo. Tips! Ullkläder behöver inte tvättas så ofta. Testa att vädra plagget över natten, det räcker för det mesta. Ullen renar sig själv.

Miljöinformation: Aclimas produkter skapas helt i norra Europa under ISO140001 och SA8000 Standard, dvs under miljö- och arbetsmiljökontroll. Produkterna är Öko-Tex 100 certifierade och kläderna sys samman i Aclima Baltics fabrik i Valga, södra Estland. Merinoullen är certifierad mulesing-fri.

Tillverkad i: Estland


Bra Paketpris!


Denna produkt ingår i vårt Bra Paketpris! Köp tre från samma kategori och få rabatt. (Dras i kassan)

700 kr

210 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.