Devold of Norway T-shirt Herdal Woman Tee -Coral

Bra Paketpris! 

V-ringad aprikos vardags t-shirt i merinoull

Devold Herdal Woman Tee är en supermjuk (17,5 micron) t-shirt med många användningsområden. Till vardags eller på resan, alltid skrynkelfri och fräsch. Med svag feminin v-ringad hals och relativt korta ärmar gör den sig bra till ett par jeans eller shorts. Liten nätt bröstficka. Coral är aprikosfärgad i en mjuk skön sommarnyans.

  • Snygg vardags t-shirt i merinoull
  • Bra resplagg
  • Klassisk snygg modell

Fantastiskt mjuk merinoull som har en naturligt motståndskraftig mot dålig lukt. Perfekt för den som inte hinner tvätta på resan! Blandad med lite Tencel från växtriket för slitstyrkans skull.

Normal passform

Användningsområde: Resa och vardags

Material: 70% merinoull, 30% Tencel i 150 g/m2

Skötselråd: Går bra att tvätta i 40 grader skontvätt, men testa gärna först att bara vädra! Vi rekommenderar gärna ett skonsamt och miljövänligt ulltvättmedel

Miljöinformation: Devold använder Woolmark-märkt merinoull från certifierade och mulesing-fria uppfödare på Tasmanien. Man handlar i råvaran ull, och inte i färdigt garn, vilket gör att man har full koll på hela kedjan. All färgning och kemikalier i tillverkningsprocessen är certifierade under Oeko-Tex. Tillverkad i Litauen

PAKETPRIS! Denna produkt är med i våra Bra Paketpris! Välj tre valfria t-shirts så får du 20% paketrabatt! Rabatten dras i kassan och gäller även redan nedsatta produkter.

749 kr