Devold of Norway T-shirt Hiking Woman T-Shirt -Chilli

Bra Paketpris! 

Röd dam t-shirt i merinoull för vandring och aktivitet

Devold Hiking Woman T-Shirt är en helt och hållet anpassad t-shirt för vandring. Tight passform, flata sömmar på rätt ställen och ventilationspaneler på sidorna tillsammans med supermjuk merino gör att Den Norske Turistforening rekomenderar denna t-shirt. Lagom varm, går att använda som förstärkningsplagg under en tjockare tröja eller bara för sig själv som den är. Chilli är fräscht röd med sidopaneler i mesch.

  • Vandrings t-shirt
  • Rekommenderas av Den Norske Turistforening
  • 100% merinoull

Denna kvalité på merinoull har god isoleringsförmåga samtidigt som ullen reglerar kroppstemperaturen med bra ventilation. Plaggen sitter behagligt kroppsnära och de platta sömmarna och stretchpanelerna gör de optimala när du bär ryggsäck.

Slim fit.

Användningsområde: Vandring, men även paddling, klättring eller andra aktiva äventyr.

Material: 100% merinoull i både tyg och mesch. 190 g/m2, 18,7 micron som är supermjukt.

Skötselråd: Går bra att tvätta i 40 grader skontvätt, men testa gärna först att bara vädra! Vi rekommenderar gärna ett skonsamt och miljövänligt ulltvättmedel

Miljöinformation: Devold använder Woolmark-märkt merinoull från certifierade och mulesing-fria uppfödare på Tasmanien. Man handlar i råvaran ull, och inte i färdigt garn, vilket gör att man har full koll på hela kedjan. All färgning och kemikalier i tillverkningsprocessen är certifierade under Oeko-Tex. Tillverkad i Litauen

PAKETPRIS! Denna produkt är med i våra Bra Paketpris! Välj tre valfria t-shirts så får du 20% paketrabatt! Rabatten dras i kassan och gäller även redan nedsatta produkter.

699 kr