Devold of Norway T-shirt Trollstigen Woman Top -Foxglove

Rosa vardags t-shirt med vid hals i merinoull

Devold Trollstigen Woman Top är en supermjuk (17,5 micron) t-shirt med många användningsområden. Till vardags eller på resan, alltid skrynkelfri och fräsch. Med en vidare feminin urringning och relativt korta ärmar gör den sig bra till ett par jeans eller shorts. Foxglove är rosa i en mjuk skön sommarnyans och med ett fint mönster ton-i-ton.

  • Snygg vardags t-shirt i merinoull
  • Bra resplagg
  • Klassisk snygg modell

Fantastiskt mjuk merinoull som har en naturligt motståndskraftig mot dålig lukt. Perfekt för den som inte hinner tvätta på resan! Blandad med lite Tencel från växtriket för slitstyrkans skull.

Normal passform

Användningsområde: Resa och vardags

Material: 70% merinoull, 30% Tencel i 150 g/m2

Skötselråd: Går bra att tvätta i 40 grader skontvätt, men testa gärna först att bara vädra! Vi rekommenderar gärna ett skonsamt och miljövänligt ulltvättmedel

Miljöinformation: Devold använder Woolmark-märkt merinoull från certifierade och mulesing-fria uppfödare på Tasmanien. Man handlar i råvaran ull, och inte i färdigt garn, vilket gör att man har full koll på hela kedjan. All färgning och kemikalier i tillverkningsprocessen är certifierade under Oeko-Tex. Tillverkad i Litauen

Bra Paketpris! Denna produkt ingår i vårt Bra Paketpris. Köp 3 plagg i samma kategori så får du 20% rabatt som dras i kassan!

799 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.