Fjällräven T-shirt Abisko Wool Tältplats SS Woman Dark Navy

Bra Paketpris!

Mörkblå lätt dam t-shirt med Fjällräven-motiv

Fjällräven T-shirt Abisko Wool Tältplats SS Woman Dark Navy är en perfekt följeslagare på långturen. Blandningen av polyester/merinoull gör t-shirten till slitstark och antibakteriell, så den kan användas flera dagar i rad utan att tvättas. Ganska tunn modell som passar sommarbruk och inomhus, eller under, resten av året. Dark Navy är mörkblå med vitt Fjällräven-mönster.

  • Bra reseplagg
  • Slitstark
  • Ganska tunn

Tillverkad av lätt jerseymaterial av merinoull och polyester. Ullen är värmande i kyla, behagligt svalt när det är varmt. Dessutom har ullen en naturlig motståndskraft mot dålig lukt.

Avdelning: Dam T-shirt

Passform: Lös och ledig passform som låter luften ventilera kroppen.

Användningsområde: Resa och friluftsliv.

Material:  50% polyester, 50% merinoull

Skötselråd: 40 graders maskintvätt. Merinoull behöver inte tvättas så ofta, det räcker ofta med att vädra.

Miljöinformation:  Ullen kommer från farmar som följer de strängaste kriterierna vad gäller djuromsorg, markhantering och kemikalieanvändning. 100% spårbar, etiskt producerad ull. Mulesing-fri ull som är spårbar till gårdsnivå. Certifierad enligt ZQ-standarden inklusive djurskydd, miljöskydd (program för kemisk användning, markanvändning osv.), social hållbarhet, ekonomisk hållbarhet och fiberkvalitet. Granskad av tredje part. Tillverkad i Kina

PAKETPRIS! Denna produkt är med i våra Bra Paketpris! Välj tre valfria t-shirts så får du 20% paketrabatt! Rabatten dras i kassan och gäller även redan nedsatta produkter.

799 kr