Icebreaker T-shirt Drayden Reversible SS Top Midnight Navy

Mörkblå vändbar rese t-shirt i merinoull/tencell

Icebreaker Drayden Reversible SS Top är en tunn och användbar rese t-shirt i tunn merinoull/tencell. Det fiffiga är att den är vändbar mellan v-ringad hals och vanlig crew-neck. Ändra stil direkt! Att den sen är sval, lättskött och skrykelfri gör den till det perfekta reseplagget tycker vi. (men man får gärna ha den i vardagen också, supersnygg till ett par jeans) Midnight Navy är mörkblå, enkel och stilsäker.

  • T-shirt i sval merinoull/Tencell
  • Vändbar V-ringat eller Crewneck
  • Relaxed fit

Mjuk mot huden, fläktande och enkel att bära.

Avdelning: 

T-Shirt i ull Dam

Passform: Relaxed passform.

Användningsområde: Resa och vardag

Material:  150gm2 Cool-Lite Jersey, 60% TENCEL, 40% Merinoull

Skötselråd: Maskintvätt 40 grader. Vi rekommenderar gärna ett ulltvättmedel. Tips! Ullkläder behöver inte tvättas så ofta. Testa att vädra plagget över natten, det räcker för det mesta. Ullen renar sig själv.

Miljöinformation: Tillverkad i välkontrollerade fabriker. Man använder inte okända mellanhänder eller outsourcing. Icebreakers merinoull kommer från till största delen från Nya Zeeland. Downunder lever merinofåren relativt fritt i naturen på stora gårdar med upp till 15000 får. Icebreaker har förutom en absolut mulesling-fri garanti från kontrakterade uppfödare, strikta etiska krav där varken får eller vallhundar far illa. Alla produkter är Oeko-Tex Standard 100 certifierade. Tillverkad i Kina

Bra Paketpris!

Denna produkt ingår i vårt Bra Paketpris! Köp tre från samma kategori och få rabatt. (Dras i kassan)

859 kr

258 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.