Icebreaker T-shirt ZoneKnit SS Tee Haze

Ljusblå dam t-shirt i ull för träning

Icebreaker ZoneKnit SS Tee är en t-shirt med bodymapping för att vara så sval och svalkande som möjligt vid träning. Andas-partier på utvalda ställen, tunn merinoull, bra träningspassform och lättskött gör detta till ett bra träningsplagg. Haze är ljusblå. Lite förlängt ryggslut och stort meshparti på ryggen för extra ventilation.

  • Träningst-shirt i merinoull/Tencell
  • Bra passform för träning
  • Sval och ventilerande

Tillverkad av två naturmaterial, merinoull och växtfiberbaserade Tencel, Blandningen ger en jerseyväv som är mycket fukttransporterande och sval. Perfekt för träning. Släng i en gnutta nylon också så har man ett riktigt slitstarkt basplagg.

Avdelning: 

T-Shirt i ull Dam

Passform: Regular.

Användningsområde: Träning, löpning, gym.

Material:  150gm2 Cool-Lite Jersey, 60% TENCEL, 40% Merinoull Mesh: 150gm2 Cool-Lite Eyelet, 58% TENCEL, 42% Merinoull

Skötselråd: Maskintvätt 40 grader. Vi rekommenderar gärna ett ulltvättmedel. Tips! Ullkläder behöver inte tvättas så ofta. Testa att vädra plagget över natten, det räcker för det mesta. Ullen renar sig själv.

Miljöinformation: Tillverkad i välkontrollerade fabriker. Man använder inte okända mellanhänder eller outsourcing. Icebreakers merinoull kommer från till största delen från Nya Zeeland. Downunder lever merinofåren relativt fritt i naturen på stora gårdar med upp till 15000 får. Icebreaker har förutom en absolut mulesling-fri garanti från kontrakterade uppfödare, strikta etiska krav där varken får eller vallhundar far illa. Alla produkter är Oeko-Tex Standard 100 certifierade. Tillverkad i Kina


Bra Paketpris!


Denna produkt ingår i vårt Bra Paketpris! Köp tre från samma kategori och få rabatt. (Dras i kassan)

759 kr

228 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.