Devold of Norway T-shirt Running Man T-Shirt -Anthracite

Bra Paketpris! 

Mörk tränings t-shirt i snabbtorkande tencel merinoullsblandning

Devold Running Man T-Shirt är en t-shirt anpassad för löpning och träning. Smart skuren med droptail och strategiskt placerade ventilationspaneler. Anthracite är mörkt melerad.

  • Tränings t-shirt
  • Snabbtorkande och slitstark
  • Längre rygg

Genom att blanda merinoullen med Tencel, från växtriket, får man ett mer snabbtorkande plagg som dessutom ökar hållfastigheten samtidigt som man behåller merinoullens alla goda egenskaper.

Kroppsnära passform

Användningsområde: Träning

Material: 69% merinoull, 29% Tencel, 2% polyamide i 130 g/m2 superfine 17,5 micron

Skötselråd: Går bra att tvätta i 40 grader skontvätt, men testa gärna först att bara vädra! Vi rekommenderar gärna ett skonsamt och miljövänligt ulltvättmedel

Miljöinformation: Devold använder Woolmark-märkt merinoull från certifierade och mulesing-fria uppfödare på Tasmanien. Man handlar i råvaran ull, och inte i färdigt garn, vilket gör att man har full koll på hela kedjan. All färgning och kemikalier i tillverkningsprocessen är certifierade under Oeko-Tex. Tillverkad i Litauen

PAKETPRIS! Denna produkt är med i våra Bra Paketpris! Välj tre valfria t-shirts så får du 20% paketrabatt! Rabatten dras i kassan och gäller även redan nedsatta produkter.

799 kr