Houdini T-shirt M's Activist Message Tee Bucket Blue

Bra Paketpris! 

Ljusblå miljövänlig t-shirt med lösare passform

Houdini T-shirt M's Activist Message Tee Bucket Blue är en tunn t-shirt med rund hals. Bucket Blue är ljusblå med ett bergsmotiv tryckt över bröstet.

  • Ärm anpassad för extra rörlighet
  • Effektiv fukthantering
  • Mjukare än vanlig merino

Extra längd i ryggen, lösare passform och lite tunnare kvalité. Passar perfekt till resa, vandring eller allmänt mys. Tillverkad av en kombination av Tencel och merinoull, vilket ger dig ett mjukt basplagg som håller dig sval när du är varm och värmer när det är kallt. Växtfibern Tencel gör plagget slitstarkt. Naturligt antibakteriell och antistatisk.

Avdelning: Herr T-shirt

Passform: Lös passform, normal i storleken.. Vikt 160g

Användningsområde: Vardag och lättare träning

Material:  60% Merinoull 40% Lyocell Tencel®

Skötselråd: 40 graders maskintvätt. Spara vatten och energi, vädra ditt underställ utomhus över natten. Ofta räcker det, merinoullen är självrenande.

Miljöinformation: Sydd i Lettland, materialet Tencel är tillverkat i Sverige. Mulesing-fri merinoull. Återvinningsbar. Tillverkade av förnyelsebara och biologiskt nedbrytbara fibrer. Håller i många år, men när plagget är utslitet så lägg det i komposten. Eller lämna till Houdini för återvinning.

PAKETPRIS! Denna produkt är med i våra Bra Paketpris! Välj tre valfria t-shirts så får du 20% paketrabatt! Rabatten dras i kassan och gäller även redan nedsatta produkter.

750 kr