Icebreaker Herr T-shirt Sphere SS Crewe Poseidon Hthr

Grönmelerad t-shirt med motiv i snabbtorkande merino-Tencel

Sphere SS Crewe är en riktigt bra tröja för resan till varmare länder. Tillverkad i Cool-Lite, en blandning av merinoull och växtfiberbaserade Tencel. Blandningen ger en jerseyväv som är mycket fukttransporterande och sval. Perfekt för varma sommardagar. Släng i en gnutta nylon också så har man ett riktigt slitstarkt basplagg för sådana dagar! Poseidon Hthr är mjukt petroliumgrön med svar melering.

  • Normal rundhals
  • Tunn och sval
  • Enkel skärning, casual style.

T-shirten håller dig sval och torr, med merinoullens antibakteriella egenskaper behöver du inte oroa dig för svettlukt.

Avdelning: Herr T-shirt

Passform: Regular. Rygglängd 75 cm i storlek L

Användningsområde: Resa och sommaräventyr

Material: Cool-Lite? 130 g/m2 52% Merinoull/ 35% TENCEL®/ 13% Nylon

Skötselråd: Maskintvätt 40 grader. Vi rekommenderar gärna ett ulltvättmedel. Tips! Ullkläder behöver inte tvättas så ofta. Testa att vädra plagget över natten, det räcker för det mesta. Ullen renar sig själv.

Miljöinformation: Tillverkad i Kina i välkontrollerade fabriker. Man använder inte okända mellanhänder eller outsourcing. Icebreakers merinoull kommer från till största delen från Nya Zeeland. (84%, resten 11% från Australien och 5% Sydafrika). Downunder lever merinofåren relativt fritt i naturen på stora gårdar med upp till 15000 får. Icebreaker har förutom en absolut mulesling-fri garanti från kontrakterade uppfödare, strikta etiska krav där varken får eller vallhundar far illa. Alla produkter är Oeko-Tex Standard 100 certifierade. Läs gärna mer på Icebreakers hemsida.

Bra Paketpris!

Denna produkt ingår i vårt Bra Paketpris! Köp tre från samma kategori och få rabatt. (Dras i kassan)

699 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.