Icebreaker T-shirt 150 Zone SS Crewe Black/Mineral

Bra Paketpris! 

Tunn svart välventilerad tränings t-shirt

Icebreaker 150 Zone SS Crewe är en teknisk tränings t-shirt med många finesser. Tunn kvalité, perfekt skuren för träning och strategiskt placerade meshpartier över ryggen för ökad ventilation. Black/Mineral är helsvart med platta sömmar som framhäver form och kropp.

  • Passform för träning
  • Välventilerande meshpaneler
  • Slitstark

I denna t-shirt har Icebreaker kombinerat flera av sina tekniker för att maximera funktion och prestation vid träning. Skuren för träning och rörelsefrihet, kärnspunnen merinoull för slitstyka och LYCRA för smidighet och stretch.

Slim fit, stretch.

Användningsområde: Träning

Material: Body 150 g/m2 83% Merinoull, 12% Nylon, 5% LYCRA. Mesh Eyelet 120 g/m2 85% Merinoull, 14% Nylon, 1% LYCRA

Skötselråd: Maskintvätt 40 grader. Vi rekommenderar gärna ett ulltvättmedel. Tips! Ullkläder behöver inte tvättas så ofta. Testa att vädra plagget över natten, det räcker för det mesta. Ullen renar sig själv.

Miljöinformation: Icebreakers merinoull kommer från Nya Zeeland. Där lever merinofåren relativt fritt i naturen på stora gårdar med upp till 15000 får. Icebreaker har förutom en absolut mulesling-fri garanti från kontrakterade uppfödare, strikta etiska krav där varken får eller vallhundar får fara illa.

PAKETPRIS! Denna produkt är med i våra Bra Paketpris! Välj tre valfria t-shirts så får du 20% paketrabatt! Rabatten dras i kassan och gäller även redan nedsatta produkter.

759 kr

569 kr