Icebreaker t-shirt Mens Tech Lite SS Lancewood Admiral

Mörkblå tunn slitstark t-shirt i merinoull med växtmotiv.En klassisk favorit t-shirt har blivit ännu bättre! I Tech Lite-serien har Icebreaker med ny teknik lyckats spinna merinoullen runt en kärna av nylon, sk. corespun. Detta ger en betydligt starkare tråd och plaggen blir mycket slitstarkare!


Här med lancewood, ett växtmotiv av konstnären Stu Forsyth. Nyansen Admiral är mörkt blå och trycket är screentryckt, vilket gör att det håller sig lika fint år efter år.


Merinoullen är lika mjuk och behaglig mot huden som vi vant oss vid sen tidigare, och tack vare ullens unika egenskaper, som naturligt antibakteriellt, håller sig t-shirten sig fräsch länge. Ofta räcker det att vädra istället för att tvätta så ofta. Perfekt på resa och vandring då man ofta kan ersätta flera plagg med bara ett i merinoull. Men även till vardags, till ett par jeans, eller under en flanellskjorta, blir dessa t-shirts snabbt ett favoritplagg!


Normal passform - Regular FitAnvändningsområde: 

Resa, vandring och vardag. Favorit!


Material: 

150 g/m2 jersey, 87% kärnspunnen merinoull kring 13% nylon


Tvättråd: 

Maskintvätt 40 grader.

Vi rekommenderar gärna ett ulltvättmedel. Tänk på att i de allra flesta fall räcker en vädring långt när det gäller ullmaterial.

Bra Paketpris! Denna produkt ingår i vårt Bra Paketpris. Köp 3 plagg i samma kategori så får du 20% rabatt som dras i kassan!

699 kr

594 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.