Houdini Tröja W's Alto Houdi Ground Grey

Grå teknisk damhoodie i naturmaterialen merino Tencel

Houdini Tröja W's Alto Houdi Ground Grey är ett fantastikt fint alternativ naturligt alternativ till syntetisk fleece. Lika fin passform som Houdini är kända för sedan tidigare. Detta är en fleece för dig som söker en teknisk och varm fleecetröja med huva. Används året runt, som lätt jacka när det passar eller som mellanlager under en skaljacka i kallare väder. Ground Grey är grå med grå tvåvägs dragkedja.

  • 2-vägsdragkedja fram
  • Sidfickor med dragkedja
  • Hög krage med smal huva

Woolly Treemerino™ är ett svensktillverkat material i en mjuk, stretchig och lätt mix. Tencel® är en cellulosabaserad fiber som ger materialet struktur och effektiv fukttransport.

Avdelning: Dam Tröja

Passform: Normal passform. Vikt 582g

Användningsområde: Vardag och äventyr. Houdini Powerhoodie blir mångas favoritplagg och här är bra naturvänligare alternativ!

Material:  60% Merinoull 40% Lyocell Tencel®

Skötselråd: 40 graders maskintvätt. Spara vatten och energi, vädra ditt underställ utomhus över natten. Ofta räcker det, merinoullen är självrenande.

Miljöinformation: Mulesingfri ull från Australia och Sydafrika. Österrikisk Tencel® med EU:s miljöcertifiering. Förnybar och biologiskt nedbrytbar. Återvinningsbar. Tillverkad i Portugal.

1 250 kr

375 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.