Icebreaker Quantum LS Hood W Cruise Tröja

Avancerad teknisk superskön blå huvtröja i dammodell


Icebreaker Quantum LS Hood är en supersnygg och superskön huvtröja. Quantum LS Hood är tillverkad i lite tjockare ullmaterial, Icebreakers 260 grams. Huvtröjan har tumgrepp i armslutet för extra värme rund handlederna. Dammodellen har även vik-över-funktion i armsluten för att värma även fingrarna. Luftigare material under armarna för riktigt bra ventilation. Insidan är frottéstickad vilket gör den fantastiskt mjuk och skön. Frottéstickningen ger även ett extra isolerande luftlager. Lite extra längd i ryggen för bättre värme om lilla baken.


Liten bröstficka med dragkedja och hörlurssöppning. Kontrastfärgad dragkedja med reflex längs kedjan. Liten kontrastfärgad reflextext nere på höger sida och kontrastfärg inuti huvan. Reflex högt uppe på ryggen precis nedanför huvan.


Ullmaterialet isolerar mycket bra och ventilerar ut fukt suveränt. Sommartid känns det svalkande. Ullmaterialet är naturligt och luktar inte trots intensiv användning och svettning och klarar sig som regel med en vädring för att kännas fräscht och som nytvättat.


Tröjan har tajt passform


Användningsområde: 

Som mellanlager vid allt från lugna aktiviteter till full fart. Som ytterplagg om vädret så tillåter och som mys- och/eller vardagsplagg.


Material: 

98% merinoull

2% elastan

Materialvikt: 260 gram/m2.


Tvättråd: 

Maskintvätt eller handtvätt, max 40 grader.

Vi rekommenderar gärna ett ulltvättmedel. Torkar snabbt i skuggan.

1 699 kr

1 359 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.