Icebreaker Tröja Crush LS Hoodie W Gritstone HTHR

Grå mys-hoodie i feminin stil och merinoull

Crush LS Hoodie W är en gosig och skön vardagshoodie. Perfekt för fritiden, perfekt för strandfesten, perfekt för hemmajobb. Mjuk merino i teddy blandat med slitstark nylon. Gritstone HTHR är helgrå med go huva som har två dragsnoddar. Ribbstickad i ärmslut och nertill.

  • Go vardagshoddie
  • Förstärkt merinoull
  • Melerat grå- passar det mesta

En huvtröja i merino är på många vis överlägsen en i plast eller bomull. Den är varm och mycket mjuk, andas bra, har förmågan att värma fast den är fuktig och den är odör-fri. Framförallt är den superskön!

Avdelning: Dam Tröja

Passform: Normal

Användningsområde: Vardag

Material:  200gm2 Terry Corespun, 88% Merino, 9% Nylon, 3% LYCRA®

Skötselråd: Maskintvätt 40 grader. Vi rekommenderar gärna ett ulltvättmedel. Tips! Ullkläder behöver inte tvättas så ofta. Testa att vädra plagget över natten, det räcker för det mesta. Ullen renar sig själv.

Miljöinformation: Tillverkad i Asien i välkontrollerade fabriker. Man använder inte okända mellanhänder eller outsourcing. Icebreakers merinoull kommer från till största delen från Nya Zeeland. Downunder lever merinofåren relativt fritt i naturen på stora gårdar med upp till 15000 får. Icebreaker har förutom en absolut mulesling-fri garanti från kontrakterade uppfödare, strikta etiska krav där varken får eller vallhundar far illa. Alla produkter är Oeko-Tex Standard 100 certifierade. Läs gärna mer på Icebreakers hemsida.

1 499 kr

450 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.