Icebreaker Tröja Quantum III LS Zip Hood W Sage

Grön mjuk damfleece i 100% merinoteddyfoder

Quantum III LS Zip Hood W är ett alldeles utmärkt alternativ till en tjock plast-fleece tröja. Rejäljt varm passar den perfekt under ett skal eller bara på egen hand som en tjockare funktionströja. Go huva och hel dragkedja. Höga sidofickor som inte sitter ivägen. Är du typen som gillar gosiga lyxiga fleecetröjor så kommer du älska denna! Passar bra till träning. Sage är mjukt salviagrön med dragkedja ton-i-ton. Två handfickor och en bröstficka. Tumhål i ärmsluten. Något förlängt ryggslut.

  • Mjuk teddyfleece i merinoull
  • Go huva
  • Bra alternativ till fleece

En fleece i merino är på många vis överlägsen en i plast. Den är varm och mycket mjuk, andas bra, har förmågan att värma fast den är fuktig och den är odör-fri.

Avdelning: Dam Tröja

Passform: Slim.

Användningsområde: Vintersport, träning

Material:  270gm/2 Baby Terry, 100% Merino Ull.


Skötselråd: Maskintvätt 40 grader. Vi rekommenderar gärna ett ulltvättmedel. Tips! Ullkläder behöver inte tvättas så ofta. Testa att vädra plagget över natten, det räcker för det mesta. Ullen renar sig själv.

Miljöinformation: Tillverkad i Asien i välkontrollerade fabriker. Man använder inte okända mellanhänder eller outsourcing. Icebreakers merinoull kommer från till största delen från Nya Zeeland. Downunder lever merinofåren relativt fritt i naturen på stora gårdar med upp till 15000 får. Icebreaker har förutom en absolut mulesling-fri garanti från kontrakterade uppfödare, strikta etiska krav där varken får eller vallhundar far illa. Alla produkter är Oeko-Tex Standard 100 certifierade. Läs gärna mer på Icebreakers hemsida.

1 959 kr

980 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.