Ivanhoe of Sweden Tröja ECO Ivy Crew Neck Off White

Fint strukturstickad vit ekologisk merinoulltröja.

ECO Ivy Crew Neck är en klassisk snygg strukturstickad damtröja som dessutom är mer hållbar och miljövänlig än de flesta andra. I SUPERGREEN-serien använder Ivanhoe ett ekologiskt ullgarn som är GOTS-certifierat. Off White är snyggt rundhalsad med feminin rundhals i en naturlig ljus nyans. Slitsad i sidan för bättre passform över höfterna.

  • Miljövänlig - ekologisk!
  • Feminin rundhals
  • 100% merinoull

Extra fine merino innebär en mycket mjuk och exklusiv ull. Lika skön som miljövänlig och hållbar! Logomärket i skinnimitation är framtagen av materialet Jacron, även kallat veganskt läder.

Avdelning: Dam Tröja

Passform: Normal passform.

Användningsområde: Vår, sommar och höstfin!

Material:  100% Extra fin Merinoull, Ekologisk Ull.

Skötselråd: Ull är själv-renande och smutsavvisande. Det räcker ofta med att vädra ullkläder över natten. Behöver man tvätta går det bra med varsam handtvätt eller maskintvätt, ullprogram, i 30 grader. Använd gärna ett ulltvättmedel.

Miljöinformation: Ekologisk och mulesingfri merinoull. GOTS är en internationell certifiering och oberoende av vilket land klädesplagget är tillverkat i är det samma GOTS-märke och samma kriterier som gäller. Global Organic Textile Standard (GOTS) omfattar både sociala och miljömässiga krav. GOTS syftar till att underlätta för konsumenten att välja textilprodukter där ett helhetsperspektiv tagits med hänsyn till både miljö och socialt ansvar i hela kedjan.

Tillverkad i: Sverige och Estland


)

1 295 kr

389 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.