Ivanhoe Tröja Beata FZ Graphite Marl

Ivanhoe Beata FZ är en ullkofta som i sin enkelhet passar till det mesta och snabbt blir en favorit. Det släta yllet gör att tröjan passar bra utanpå en blus eller t-shirt. Det här är en av Gällstadsföretagets riktiga klassiker. Favorittröja för många, kan användas som kofta eller lättare ulljacka. Ersätter en fleece närsomhelst, har ullens alla funktionella fördelar och är dessutom mycket snyggare! Ull är ett levande material som anpassar sig till din kroppstemperatur, ullen både värmer och transporterar bort överflödig fukt, samtidigt som det alltid känns fräscht i och med ullens antibakteriella egenskaper. Graphite Marl , grafitgrå med vita kontrastsömmar. Hel invänd dragkedja. 2 st fickor med dragkedjor. Hög krage och broderad logo på vänster arm.

Tillverkad i 100*% "boiled wool", vilket innebär att ulltyget har försiktigt tovats eller filtats innan delarna skärs ut och sys ihop. Resultatet är ett material som både känns naturligt och robust samtidigt som looken är både elegant och naturlig.

Normal passform, lätt figursydd.

Användningsområde: Vi hör om kunder som har sina Beatatröjor på skidsemestern, till fint, på svala sommarkvällar eller bara som ett riktigt skönt och snyggt vardagsplagg på jobbet.

Material: 100% vävd och filtad ull. 425-460 g/m2

Skötselråd: Varsam handtvätt, alt. maskintvätt i 30 graders ullprogram. Använd helst ett ulltvättmedel. Ullfibern renar sig själv med hjälp av luftens syre, så vädra regelbundet så behövs ylleplagget sällan tvättas.

Miljöinformation: Ivanhoe of Sweden använder Sport Loden ull i sina vävda och filtade ullkläder. Den är Blue Sign certifierad och levereras av Schoeller Bregenz.
På deras hemsida finns mer miljöinformation och ull fakta

1 395 kr

419 kr

Produkten är tyvärr slut i lager.